Durata de livrare: 48 - 72 ore
Aminoacizii susțin întreținerea, creșterea, vitalitatea și reproducerea plantelor. Produsul are un continut ridicat de L-aminoacizi (80% aminoacizi liberi) care oferă plantelor mai multă energie și mai multă rezistență, pentru o plantă îmbunătățită, și produce culoare, frunze mai mari, rădăcini mai lungi, mai multe flori, fructe mai multe și / sau mai mari și o cultură în general mai sănătoasă. Borul joacă un rol important în mișcarea și metabolismul zaharurilor din plante, în formarea ligninei pereților celulari și în sinteza hormonilor vegetali și a acizilor nucleici. Sprijină recuperarea rapidă din situații critice. Îmbunătățește setul de fructe și calitatea. Calciul asigură rezistenţa mecanică a ţesuturilor şi turgescenţa celulară, fiind implicat şi în procese fiziologice cum ar fi circuitul apei şi al sărurilor prin pereţii celulari. Calciul ajută în protejarea plantei împotriva stresului hidric. Pentru cultură, nu este important doar să aibă frunzele şi fructele aprovizionate cu calciu metabolizat la momentul optim ci şi faptul ca acestea să aibă consistenţa corespunzătoare. Acest lucru este o garanţie a faptului că fructele vor rezista mai mult la uscare, ceea ce înseamnă o durată mai mare de păstrare.
Momentul aplicării:
La pomii fructiferi (sâmburoase și semințoase) se pot face 3-5 tratamente, de la deschiderea primelor flori și până la faza în care fructele ajung la 90% din dimensiunea finală BBCH 60-79.
Viță de vie se încep tratamentele, 3-5 tratamente pe sezon, de la căderea capișonului și până la coacerea strugurilor BBCH 60-89.
La arbuștii fructiferi se vor face 3-5 tratamente de la înflorit la coacerea fructelor
BBCH 60-89.
Intervalul între tratamente 5-14 zile.
Mod de folosire:
Cultura | Doza |
Semințoase (măr,păr,gutui) | 5 L / Ha |
Sâmburoase (cireș,vișin,cais,prun,piersic,nectarin) | 5 L / Ha |
Arbuști fructiferi | 5 L / Ha |
Viță de vie | 5 L / Ha |
Căpșun | 5 L / Ha |
Legume | 5 L / Ha |
Conținutul Aminotrees Ca: